Újra Volvók lepik el a Rukkel-tó környékét

A márka legnagyobb hazai találkozója számos programmal várja az érdeklődőket

A tavalyi sikeres hétvégét követően idén újra találkoznak a svéd márka rajongói a Rukkel-tónál! A „2. Nyári Volvo Találkozó” 2022. augusztus 5-7. között számos izgalmas programmal várja az érdeklődőket a Rukkel-tó Waterpark – Wakeboardpark területén.

A Taksony és Dunavarsány határán található, népszerű fürdőhely területén már augusztus 5-én, pénteken, késő délutántól elfoglalhatják sátorhelyeiket azok, akik a legtovább szeretnének maradni a találkozón. A meghirdetett programok nagy részét augusztus 6-án, szombaton, a 9 órai kapunyitást követően tartják meg. A szervezők ekkor többek között szépségversennyel, ügyességi versenyekkel és tombolasorsolásokkal fogadják az érdeklődőket. A szombati napot egy éjszakáig tartó bulizással koronázzák meg. Augusztus 7-én, vasárnap 9 órától márkaspecifikus bolhapiaccal – ahová mindenki elhozhatja eladásra váró Volvós portékáját – és egész napos strandolással zárul a programsorozat.

A rendezvénytér közvetlen közelében mosogatóval, toalettel és zuhanyzóval felszerelt vizesblokk található, a strand területén pedigszámos étterem, büfé, kávézó és fagyizó található. Emellett a Rukkel-tó közvetlen közelében, néhány kilométeres körzetben rengeteg lehetőség adódik étkezésre és bevásárlásra.

A 2. Nyári Volvo Találkozóról további információk, hasznos és fontos tudnivalók az esemény Facebook oldalán találhatók: https://fb.me/e/1lO2ruoxv

A Volvoblog korábbi videója a kombi Volvókban rejlő, fantasztikus sátrazási lehetőségekről:

https://podcars.hu/a-visszaszamlalas-elindult/