Utazzon féláron a HVG Állásbörzére

A HVG Állásbörze, hazánk egyik legjelentősebb karriervására. A HVG Állásbörze 2022 őszén először ötvözi a személyes toborzás és egy online térben zajló rendezvény előnyeit hibrid rendezvény formájában. A Papp László Budapest Sportarénában 2 napig (október 5-6.) lehet személyesen találkozni a jelöltekkel, míg az online börzén egy nappal (október 7.) tovább, 3 napon át várjuk a munkavállalókat. Az együttes fizikai és az online jelenlét biztosítja a legtöbb álláskereső elérését. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak.

Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen a MÁV-Volán csoport standján több állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A pozíciókra a helyszínen és a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is várjuk a jelentkezőket.

A vállalatcsoport számos szakterületen, az ország különböző pontjain kínál állásokat. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Kollégáinknak béren kívüli juttatást, utazási kedvezményt, önkéntes nyugdíj és egészségpénztári hozzájárulást valamint egészségmegőrző programot ajánlunk.

Utazási kedvezmény

MÁV-START Zrt. és a Gysev Zrt. a 2022. október 5-6. között megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya-felső és Zugló állomásokra.

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.)

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, 2022. október 4-én 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2022. október 07-én 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a karszalag felmutatásával érvényes. A karszalag hiánya esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is.

Bővebb információk és a rendezvény elérhetősége: https://allasborze.jobline.hu/