Vasúti utazási kedvezmény a 2022-es Campus Fesztiválra

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2022. július 20-24. között megrendezésre kerülő „Campus Fesztivál 2022” rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Debrecen vasútállomásra.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy a kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban július 19-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 25-én 23:59 percig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegeztetés után érvényes. Bélyegzés a főbejáratnál található InfóPonton minden nap 14:00 – 02:00 óra között.

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is.

Fesztivál információ: https://www.campusfesztival.hu/hu