A veszprémi Ring Autó Kft-vel nyílt meg a legújabb Suzuki márkakereskedés

Suzuki szalonnal bővült a dunántúli régió egyik legnagyobb márkakereskedése, a veszprémi Ring Autó Kft. Az új szalon a Suzuki márka teljes modellpalettájával várja a meglévő és leendő ügyfeleket. Az újautó-eladási listákat toronymagasan vezető Suzuki hálózatában a veszprémi szalon a 75. hazai márkakereskedés.

A Ring Autó Kft. fennállásának 20 éve alatt a méretét tekintve, a Dunántúl egyik legnagyobb kereskedésévé nőtte ki magát. Számos márka eladása, teljeskörű szervizelése, és szolgáltatáskínálata mellett, 2010 óta foglalkozik Suzuki modellek értékesítésével.

Új szintre lép a kereskedés azzal, hogy önerőből épült, saját szalont kap Veszprémben az ország legnépszerűbb autómárkája. „Azért esett a választásunk a Suzukira, mert hazai gyártású modelljeivel rendkívül népszerű a magyar vásárlók körében. Megbízható, kiváló ár-érték arányú és kedvező szervizigényű autók a Suzukik, melyet a márka piacvezető szerepe is bizonyít” – jegyezte meg Dékány Dénes, a Ring Autó Kft. ügyvezető igazgatója, a szalon ünnepélyes megnyitóján.

A hivatalos átadóünnepségen Dékány Dénes, a Ring Autó Kft. ügyvezető igazgatója a Magyar Suzuki Zrt. részéről Dr. Urbán László vezérigazgató-helyettessel, Fumito Sakai és Krisztián Róbert operatív igazgatókkal, valamint Tóth Péter kereskedelmi igazgatóval közösen vágta át a megnyitást jelképező szalagot. Ezt követően Tóth Péter japán szokás szerint egy porcelán szerencsemacskát adott át Dékány Dénesnek. A hagyomány úgy tartja, a macska bal mancsával integetve hívja be a vendégeket, egyben jó szerencsét, gazdagságot és egészséget is hoz a házba. A nyitóünnepségen részt vett Porga Gyula, Veszprém város polgármestere is, aki üdvözölte az új beruházást, mely a város javát is szolgálja, és sok sikert kívánt az autószalonnak a további eredményes működéshez.

A veszprémi Ring-Autóval a Suzuki már a 75. szalonját nyitotta meg az országban. A bővülés többek között annak is köszönhető, hogy itthon az új személyautó értékesítésben továbbra is a Suzuki áll a dobogó tetején. Az év első 8 hónapjában Magyarországon Suzukiból adták el a legtöbb személyautót, összesen 9408-at. Az augusztus hónap is kiemelkedő volt, hiszen 1245 autóval toronymagasan vezette a márka az eladási listákat. „Büszkénk vagyunk arra is, hogy a legnépszerűbb modellünk az esztergomi gyártású Vitara. Éles a verseny a típus kategóriájában, a városi terepjárók (SUV-k) között, ugyanakkor az értékesítési számokból az látszik, hogy a vásárlók továbbra is a Vitarát preferálják leginkább” – mondta Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója.

A kibővült Ring-Autó megnyitását követően, a szalon a Suzuki márka teljes modellpalettával, széles körű szerviz-szolgáltatásaival várja a jelenlegi és leendő ügyfeleit egyaránt. További információk a kereskedés honlapján olvashatók.