Világszínvonalú Lexus élményközpont nyílt Európában

Tokió és Dubaj után Moszkvában is ügyfél-élményközpontot nyitott a Lexus; a Lexus Dome szolgáltatásai túlzás nélkül lélegzetelállítóak.

Európa második legmagasabb épületében, a 85 emeletes, 354 méteres OKO felhőkarcolóban kapott helyet a kontinens első Lexus élményközpontja.

A Lexus Dome olyan multifunkciós tér, amelyben az érdeklődők a japán luxusmárka minden értékével megismerkedhetnek, a nyilvánvalótól a részletekben megbúvókig. Itt, a város felett, távol az utca zajától a Lexus oroszországi bevezetésekor ültetett, 15 éves fák között sétálhatunk, kényelmes fotelekben nyújtózva gyönyörködhetünk a kilátásban vagy a japán és európai belsőépítészeti elvek érdekfeszítő fúziója nyomán létrehozott terekben.
Ezeket a tereket, ahogy a Lexus gépkocsik fedélzetén, itt is zónákra osztották, és ezek a zónák a márka más és más aspektusával ismertetik meg az embert. Illatok, árnyalatok, egzotikus anyagok teremtenek markáns, mégsem tolakodó hangulatot, miközben maradéktalanul érvényesül az Omotenashi elve, azaz az ügyfelek igényeit és kívánságait kimondatlanul is igyekeznek teljesíteni a vendéglátók.

A Lexus technológiai vívmányai, forradalmi dizájnelemei egy átfogó tárlat részeiként összegzik a márka értékeit; az ultramodern motorok működését részletesen bemutató, interaktív tárlatokat végtelen békét árasztó bambuszliget ellenpontozza, a Mark Levinson audiorendszerek képességeivel pedig egy hamisítatlan high-end zenehallgató szobában ismerkedhetünk.
A Lexus Dome azok számára is izgalmas, akiknek nem kell bemutatni a márkát: a Lexus kiemelkedő képességekkel rendelkező kézműves mestereiről elnevezett Takumi Café baráti és üzleti találkozókra egyaránt ideális helyszín, de arra alkalmas termekben színvonalas koncerteket és egyéb kulturális programokat is szerveznek.

A lényeg azonban mégis a Lexus és annak termékei: jelenleg az LC 500 egy példánya, a jelenlegi paletta csúcsmodellje képviseli a kínálatot.

A moszkvai Lexus Dome keddtől vasárnapig, dél és este 10 óra között várja a látogatókat.
További információk: https://lexusdome.ru/en