A 2023-as Jeep Wrangler Willys 4xe nem egy átlagos belépő szintű terepjáró

Ez a 2023-as Jeep Wrangler Willys 4xe, az Egyesült Államok legkeresettebb plug-in hibridjének különleges változata, amely 2022 negyedik negyedévében kerül a vásárlók kezébe.

A Wrangler Willys 4xe a 4xe új belépő szintű változataként fog működni, 53 995 dollártól 1595 dolláros úticél nélkül, és a 7500 dolláros szövetségi adójóváírás előtt.

HALLGASS RÁ A VAK AUTÓS SZAKÉRTŐ KARVAI SANYI PODCASTJAIRA IS!

A „normál” Wrangler 4xe-hez hasonlóan az új Willys változatot is egy 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres hajtja, amely mellett egy motorra szerelt motorgenerátor, egy nyolcfokozatú automata sebességváltóba integrált motorgenerátor egység és egy 400-as voltos 17 kWh nikkel-mangán kobalt akkumulátor csomag. Összességében 375 lóerőre és 637 Nm nyomatékra jó, a kombinált ciklusban pedig 49 MPGe névleges teljesítményt nyújt.

A Jeep alapfelszereltségként LED-es fényszórókkal és ködlámpákkal szerelte fel a Willys 4xe-t, emellett sziklasíneket, fekete hűtőrácsot és 17 colos fekete könnyűfém keréktárcsákat szerelt fel 255/75-ös sárterep gumikkal. Willys matrica is található a motorháztetőn, míg az elektromos kék díszítőelemek az első és a hátsó vonóhorgot, a Jeep jelvényt és a Trail Rated jelvényt díszítik.

HALLGASS EXKLUZÍV PODCASTOKAT A PODCARS.HU OLDALON!

Máshol a Wrangler Willys 4xe 9 hangszórós Alpine audiorendszerrel, minden időjárásban használható padlószőnyeggel, korlátozott csúszású hátsó differenciálművel, valamint 8,4 hüvelykes Uconnect infotainment rendszerrel, valamint a népszerű Sun and Screen csomaggal is rendelhető. Egyérintéses Power-Top.

Három kulcsfontosságú vezetési mód áll rendelkezésre: hibrid, elektromos és eSave. Ezek közül az első egyesíti a 2,0 literes motor és az elektromos motor erejét, míg elektromos üzemmódban a terepjáró elektromos járműként működik, amíg az akkumulátor el nem éri a minimális töltöttséget, vagy amíg a vezető teljesen lenyomja a gázpedált. Az eSave módban a 2,0 literes teljesítmény élvez prioritást, így az akkumulátor töltöttsége megtakarítható a későbbi használatra.

A 2023-as Jeep Wrangler Willys 4xe testreszabható a Mopar különféle Jeep Performance alkatrészekkel, akárcsak a többi Wrangler modell.

„A Jeep Wrangler 4xe vásárlói, akik a képességek és az elektromosság tökéletes kombinációját keresik, egy vintage csavarral, most megkaphatják a 2023-as Jeep Wrangler Willys 4xe-ben” – mondta a Jeep főnöke, Jim Morrison. „Az új örökség által ihletett 2023-as Wrangler Willys 4xe debütálása 49 MPGe, 470 lb.-ft. nyomaték páratlan Jeep képességekkel, 2,72:1 4WD alacsony hatótávolságú áttétel, nagy teherbírású Dana 44 tengelyek és új belépési ár a 2023-as modellév Wrangler 4xe sorozatához, amely továbbra is a legkelendőbb plug-in hibrid a piacon Amerika.”

carscoops