A vadonatúj WR450F

Jól szabályozható teljesítmény, új szintű agilitás

Az új 2024 WR450F a Yamaha valaha gyártott legkönnyebb, legvékonyabb és leggyorsabb 450 köbcentis enduro motorja. A következő generációs WR450F szorosan az új generációs YZ450F motokrosszgépen alapul, amely az MXGP-ben és az AMA Supercrossban is megmutatta győzelmi potenciálját, és rendkívül jól szabályozható teljesítményt, könnyen hangolható teljesítményt és új szintű agilitást kínál.

Az új enduromotor stílusa radikálisan megújult, a szuperkompakt karosszéria a legújabb YZ450F-ről származik, amely már széles körben elismerést kapott nagyfokú agilitása miatt. A 2024 WR450F számos tervezési változtatást és enduro-specifikus beállítást élvez – többek között egy átdolgozott ECU újratervezett FI-leképezéssel, átdolgozott futómű-merevség és WR felfüggesztési beállítások, alacsonyabb hasmagassággal -, valamint egy nagyobb üzemanyagtartályt és teljes enduro-kész specifikációt.

Vadonatúj, erősebb és könnyebb YZ450F típusú motor

A győztes YZ450F erőforrásból kifejlesztett WR450F legújabb generációs fordított hengerfejű motorja nagyobb teljesítményt nyújt az új, nagy hatékonyságú szívónyílásnak köszönhetően, amely az újratervezett szívócsatornának köszönhetően egyenesebb utat biztosít a nagyobb, 39 mm-es titán szívószelepekhez.

Ez a 450 köbcentiméteres, csúcstechnológiás, szárazdugattyús 450-es motor a korábbi modellnél könnyebb és karcsúbb, emellett új kovácsolt dugattyúval, könnyű hengertesttel, sima nagycsapágyazással és új vezérműlánccal rendelkezik, amelyeket a megnövekedett teljesítmény kezeléséhez terveztek.