Az ég a határ – a Mercedes-AMG GT Coupé új magasságokba zúg az erőteljes kampányfilmben, amely NAGYON AMG

Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ (combined fuel consumption: 14.1 l/100 km, combined CO2 emissions 319 g/km);Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ (Kraftstoffverbrauch kombiniert: 14,1 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert 319 g/km)* Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ (combined fuel consumption: 14.1 l/100 km, combined CO2 emissions 319 g/km);Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ (combined fuel consumption: 14.1 l/100 km, combined CO2 emissions 319 g/km)*

  • A film bemutatja, hogy az Affalterbach új szupersportautója hogyan kábítja el a bámészkodókat, és a teljesítmény luxusmárka csúcsára helyezi magát.
  • Lélegzetelállító drónshow Lewis Hamilton és George Russell főszereplésével megvilágítja a sivatagot
  • A régóta fennálló partnerrel, az IWC Schaffhausennel együttműködve épült „Speed City” helyszín a sikeres SO AMG kampány lezárását és az AMG-nek szentelt IWC kronográf piacra dobását ünnepli.

A vadonatúj Mercedes-AMG GT Coupé (WLTP: kombinált üzemanyag-fogyasztás: 14,1 l/100 km; kombinált CO₂-kibocsátás: 319 g/km)[1] mindenható üvöltéssel száguld át a sivatagban, elkápráztatva a gyanútlan bámészkodókat. Egyértelmű üzenetet közvetít, hogy az Affalterbach teljesítményű luxusmárkájának az ég a határa. Az új főcímfilm túlmutat a legkiválóbb sportautók fizikai tulajdonságain, hogy kifejezze az AMG márka szenvedélyét és érzelmeit, amelyeket számtalan rajongó osztozik szerte a világon. Ez egy erőteljes csúcspontja a sokrétű SO AMG kampánynak, amely augusztusban kezdődött a vadonatúj AMG GT Coupé világpremierjével. A kampány a film témáit visszhangozva emlékezetes végkifejletet ér el a Speedvegas pályán a sivatagban, Las Vegas külvárosában. Itt a „Speed City” rendezvényközpontot a Mercedes-AMG a svájci IWC Schaffhausen luxusóragyártóval közösen építette a közel 20 éves kapcsolat legújabb együttműködéseként. Egy lélegzetelállító drónshow színterét adja, melynek főszereplője a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team pilótája, Lewis Hamilton és George Russell két Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé volánja mögött.

A Speed City tökéletes környezetet biztosít a Forma-1TM Las Vegasba való visszatérésének ünnepléséhez is, 40 év kihagyás után. A versenyhétvége előtt a rajongók különleges vezetési élményben részesülhetnek az AMG Driving Academy segítségével a legújabb AMG modellek flottájában.

„Az új Mercedes-AMG GT figyelemre méltó vezetési gép. De ez sokkal több annál. Mindenekelőtt érzelmeket ébreszt – akár feldobja a szívét, akár mosolyt csal az arcára. A SO AMG film ezeket az érzéseket foglalja magába, és tökéletesen megalapozza a kampány nagyszabású fináléját a Speed Cityben. Nemcsak egy izgalmas show-t állítunk elő az IWC-vel, hanem vendégül látjuk a világ leggyorsabb családját is, hogy felejthetetlen vezetési élményben legyen része csodálatos termékekkel. És tekintettel márkánk büszke motorsport örökségére, ez egy megfelelő módja annak, hogy megünnepeljük a Forma-1 visszatérését Las Vegasba.”
Michael Schiebe, a Mercedes-AMG GmbH igazgatótanácsának elnöke

Merész, érzelmes, mulatságos – kampányfilm különleges vendégfilmekkel, NAGYON AMG
A vadonatúj Mercedes-AMG GT Coupé főszereplésével készült film nemcsak a márka csúcsmodelljének lényegét ragadja meg, hanem azt az egyedi és megfoghatatlan köteléket is, amely a világ leggyorsabb családjának minden tagját összeköti. A SO AMG kampány zenitje nem csak a GT erejét és szenvedélyét közvetíti, hanem azt az érzést is, amely a Mercedes-AMG sorozat minden modelljét áthatja. Egy perc és 55 másodperc alatt egy merész ábrázolással tölti be a tiszta műszaki jellemzők által hagyott hézagokat, amely éppolyan érzelmes, mint szórakoztató – SO AMG, sőt. Lewis Hamilton és George Russell közreműködésével a világ leggyorsabb családjának más jól ismert arcai is szerepelnek benne – figyelje a will.i.am zenész, technológiai vállalkozó és filantróp, valamint Toto Wolff, a világ leggyorsabb családjának vezérigazgatója és csapatfőnöke megjelenésére. a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

A nevadai sivatag hatalmas holdbéli táján játszódó film szilárdan a földön lévő lábbal indul. Ahogy a vadonatúj AMG GT hatalmas ereje felszabadul, az akció az ég felé halad a virtuális AMG Hyperdome áramkör izgalmas látványa felé, amint az a magasban megvalósul. Az 585 lóerős AMG 4,0 literes V8-as biturbó motor összetéveszthetetlen dübörgése egy ikonikus hangsávot hoz létre, amely libabőrt generál, és elképeszti a bámészkodókat – bizonyítva, hogy az AMG teljesítményének valóban az ég a határa.

A kampányfilm „Az ég a határ. Azt mondták.” már elérhető a Mercedes-AMG YouTube-csatornán, és folyamatosan megjelenik az összes Mercedes-Benz csatornán és platformon világszerte. A Mercedes-Benz USA elindítja a GT kampány aktiválását, hogy egybeessen a Las Vegas-i Forma-1TM Nagydíjjal. Ez számos szponzorációt, TVC-t, OOH-hirdetést és közösségi média kezdeményezést foglal magában. A főfilm mellett a kampány fotó- és videóelemeket is használ, amelyeken az új Mercedes-AMG GT Coupé és a termékpaletta más modelljei szerepelnek.

Az AMG x IWC Speed City látványos AMG Hyperdome drónshow-nak ad otthont
A SO AMG kampány nagy fináléjának helyszíne a Speed City. A márka tapasztalatai közé tartozik egy erre a célra kialakított titkos próbapálya, tesztpályával és csúszótekerccsel. Ahogy leszáll az éj, a csúcspont egy látványos drónshow. A virtuális AMG Hyperdome áramkört bemutató kampányfilm felemelő csúcspontja által ihletett teljesítmény-remekművel világítja meg a sivatagi eget. Lewis Hamilton és George Russell a Mercedes-AMG és az IWC Schaffhausen luxusóragyártó együttműködési partnereit képviselik a vezetési képesség és az 1000 drón kecses fényének precíz koreografált összjátékában. A két vállalat között fennálló hosszú távú együttműködés erejét és szinergiáját közvetíti, amely jövőre ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.

„Annyira szórakoztató volt vezetni a drónshow-n George-val a Speed Cityben. A mai nap nagyon más volt, mint amit általában csinálunk, de szeretjük a kihívásokat, és a GT fenomenális kezelhetősége megkönnyítette számunkra, hogy sötétben manőverezzünk a pályán, ezzel a ragyogó fényshow-val körülöttünk. Határozottan felejthetetlen élmény, és nagyszerű módja annak, hogy elindítsuk ezt a hétvégét.”
Lewis Hamilton, a Mercedes-AMG PETRONAS F1-es csapata

„Micsoda élmény volt részese lenni! Az új GT-t nagyon élvezetes vezetni, különösen ebben az egyedülálló környezetben, ahol az AMG és az IWC összeállt a nevadai sivatagban. El sem tudtam volna képzelni jobb módot a Las Vegas-i Nagydíj elindítására, és boldog vagyok, hogy részese lehettem a bevezetésnek, és kipróbálhattam az új GT-t.
George Russell, a Mercedes-AMG PETRONAS F1-es csapata

Tökéletesre időzítve az IWC Pilot Watch Performance Chronograph 41-gyel
Az éjszakai égbolton hangtalanul lebegő drónok ábrázolják a legújabb időmérőt, amely az IWC és az AMG együttműködéséből született. A titánból készült Pilot’s Watch Performance Chronograph 41 AMG az affalterbachi sportautó-gyártónak készült. A fémek közül a legmagasabb szilárdság/sűrűség arányt kínáló 5-ös fokozatú titánötvözet, amelyet a házhoz használnak, körülbelül 45 százalékkal könnyebb, mint az acél megfelelője, és rendkívül merev. Az órát az IWC által gyártott 69385-ös kaliberű kronográf szerkezet hajtja. Két változat érhető el – az egyik fekete gumipánttal, a másik finoman kidolgozott titán karkötővel.

A nagy teljesítményű kronográf kerámia előlappal és fordulatszámmérő skálával is rendelkezik. Ez hozzáadja a sebesség dimenzióját a nagy pontosságú stopperes mérésekhez. Lehetővé teszi a viselő számára az átlagos sebesség mérését a megtett távolsághoz viszonyítva. A kronográf indítógombjának megnyomása elindítja a mérést. A viselője ezután leállítja a kronográfot, miután megtett egy kilométert. A központi kronográf másodpercmutatója egy számra mutat a forgó tachiméter skálán, amely megfelel a kilométer per órás átlagsebességnek.

A „Roar to Vegas” út a közösségi médiában való interakciót ösztönzi
A SO AMG kampány részeként a „Roar to Vegas” nagy forgalmat vonzott a Mercedes-AMG közösségi média csatornáin a finálét megelőző négy hétben. [további bemenet itt]. A páratlan AMG-portfólió és az AMG világ leggyorsabb családja más kulcsfontosságú tagjai is szerepeltek benne, miközben Las Vegasba indultak. Az új Mercedes-AMG GT mellett a kivételes konvoj a Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 4-ajtós Coupéból állt (WLTP: kombinált üzemanyag-fogyasztás: 10,0-9,5 l/100 km, kombinált CO₂-kibocsátás: 228-214 g/km) [2], Mercedes-AMG C 63 S E TELJESÍTMÉNY (WLTP: súlyozott, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,9 l/100 km; súlyozott, kombinált CO₂-kibocsátás: 156 g/km; súlyozott, kombinált energiafogyasztás: 11,7 kWh/100 km)[ 3], Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ (WLTP: kombinált üzemanyag-fogyasztás 13,2-12,8 l/100 km, kombinált CO₂-kibocsátás 299-291 g/km)2 és a Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ (WLTP: kombinált üzemanyag-fogyasztás 9,2 -8,8 l/100 km, kombinált CO₂-kibocsátás 208-200 g/km)2. A vezetőülésben Lewis Hamilton, George Russell, Susie és Toto Wolff, Mick Schumacher és will.i.am ült.

Különleges AMG vezetési élmény a Las Vegas-i Nagydíj előtt
Az AMG x IWC Speed City is ünnepli a Forma-1TM Las Vegasba való visszatérését 40 év kihagyás után. Las Vegas szívében, egy vadonatúj utcai pályán rendezik meg az F1TM útvonalat, amely ikonikus „Sin City” helyszíneken halad át, és a monzai híresen nagy sebességű pályán elért átlagsebességgel megegyező átlagsebességet ígér. Mivel oly sok AMG-rajongó készül elzarándokolni Nevadába, az AMG Driving Academy egy különleges Driving Experience programot kínál, hogy a versenyhétvégét álomhétté varázsolja.

A program a dinamikus gyakorlatok változatos skáláját öleli fel, a pályán való vezetéstől és követéstől az autó irányításáig nedves csúszású pályán, egy igényes tereppályán és forró körökön az utasülésben profi AMG-sofőrök mellett. A résztvevők arra is lehetőséget kapnak, hogy az új Mercedes-AMG GT Coupé volánja mögé üljenek egy túrára Nevada hangulatos hegyvidéki sivatagi táján.

[1] A feltüntetett számok a WLTP CO₂-adatokat mutatják, összhangban az Art. 2 3. szám Az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet. Az üzemanyag-fogyasztási adatok ezen adatok alapján kerültek kiszámításra.

[2] A feltüntetett számok a WLTP CO₂-adatok a 1. cikk értelmében. 2 3. szám Az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet. Az üzemanyag-fogyasztási adatok ezen adatok alapján kerültek kiszámításra.

[3] A feltüntetett számok a WLTP CO₂-értékei, amelyeket az 1. cikk szerint mértek. 2 Az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 3. sz. Az üzemanyag-fogyasztási adatok ezen adatok alapján kerültek kiszámításra. Az energiafogyasztást a 2017/1151/EU irányelv alapján határozták meg.