Az új Actros készen áll, hogy újraírja a szabványokat

Egy tehergépkocsi, amely már ma megvalósítja azt, amiről mások még csak beszélnek. Az új Actros minden eddiginél jobban teljesíti a távolsági fuvarozás és a nehéz terítőfuvarozás folyamatosan növekvő követelményeit. Megnövelt hatékonysággal. Egyedülálló kényelemmel. És példamutató megbízhatósággal.

Az alapoktól kezdve takarékos.

Az új Actros egyet jelent a megbízható, üzemanyag-takarékos járműtechnikával, az alacsony költségekkel és a nagyobb sikerrel. Vagyis a kiemelkedő hatékonysággal. Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás döntő mértékben hozzájárul a gazdaságossághoz: ezt az Actros a mindennapi alkalmazásban már bizonyította.
 

Soha ne elégedjen meg kevesebbel! Kivéve a fogyasztást.

Minél kisebb az üzemanyag-fogyasztás, annál alacsonyabb az összköltség. Ezért az új Actrosnál is mindent megtett a Mercedes-Benz a fogyasztás további csökkentéséért, már szériakivitelben is. Kifinomult aerodinamika. A rendkívül alacsony légellenállás és az alacsony fogyasztás érdekében az Actros aerodinamikáját tovább javította: így például az új MirrorCam az üzemanyag-fogyasztást szériafelszereltségként akár 1,5%-kal csökkenti.

Az előnyök áttekintése.

  • Takarékos, megbízható Euro VI-os motorok, négy hengerűrtartalom-kategóriában
  • Finoman összehangolt hajtáslánc-konfigurációk 12 fokozatú váltóautomatikával és optimalizált tengelyáttétellel
  • Fogyasztást csökkentő menetprogramok
  • Tovább optimalizált, kifinomult aerodinamika
  • Fogyasztást csökkentő segédberendezések

Tovább növeli előnyét.

Tehergépjárműveink gyártásánál mindig a legszigorúbb minőségbiztosítási intézkedéseket alkalmazza a Mercedes-Benz, vagyis a gyakorlat követelményeit. Mondhatjuk azonban úgy is, hogy az Ön elvárásait. Számunkra ez azt jelenti, hogy olyan tehergépjárműveket bocsájt a Mercedes-Benz az Ön rendelkezésére, amelyek rendkívüli körülmények között és nehéz terepen is zökkenőmentesen működnek. Ahogy a szlogenünk is hangzik: „Trucks you can trust“. Partnerként segítünk Önnek, hogy hatékonyan teljesíthesse napi szállítási feladatait, és a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy Ön kiemelkedő biztonságban közlekedhessen. Számíthat a Mercedes-Benz több mint 110 éves járműgyártási tapasztalatára, valamint ezerszeresen bevált, robusztus részegységekkel és felszereltséggel rendelkező gépjárműveinkre, amelyek figyelembe veszik az alkalmazás helyszínének topográfiai és klimatikus körülményeit.

Műszaki adatok

Teljesítmény175 – 460 kW (238 – 625 LE)