Gyalogost gázoltak az M7-esen – A főváros felé vezető oldalt lezárták!

Gyalogost gázoltak az M7-esen – A főváros felé vezető oldalt lezárták!

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Egy éjszaka kigyulladt fűrész árút szállító kamiont oltanak az M3-as autópályán, a Gyöngyös-kelet csomópont  közelében. A 78-as km-nél a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a 90-es km-nél, a Nagyfügedi csomópontban kiterelik a pályáról Nagyfüged felé. Visszatérni Gyöngyösnél lehet. Most 1,5 km-es torlódás, a menetidő növekedés legalább fél óra. 

Elütöttek egy gyalogost az M7-es autópályán Budapest felé, Pákozd térségében. Az 51-es km-nél a bal pályát lezárták, a forgalmat az 56-os km-nél kiterelik a 7-es főút felé. A helyszín mögött ragadtaknak egyelőre várakozniuk kell.  

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 20-án 6 óra 30 perc körül az M7-es autópálya Budapest felé haladó oldalán, az 51-es kilométerszelvényben egy úttesten átkelni szándékozó gyalogost elütött egy autós. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök teljes pályazárás mellett folytatják a baleset helyszínelését, a forgalmat az 56-os kilométerszelvényben kiterelik, és az autósok az 50-es kilomterszelvényben hajthatnak vissza a sztrádára.

(police.hu)
Halálos baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát az 51-es kilométernél – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel az MTI-vel.

    Sebestyén Mária elmondta, Pákozd térségében az úttesten átkelő gyalogost gázolt el egy autó, majd többen áthajtottak rajta.

    Az autópálya forgalmát a helyszínelés miatt az 56-os kilométernél leterelik, az 50-es kilométernél lehet visszatérni a sztrádára.

(MTI)

Az 5-ös főúton, Kecskemét belterületén a 84-es km-nél három személyautó karambolozott. Az arra közlekedők sávzárásra készüljenek.
 

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 84-es főúton Jánosháza és Nemeskeresztúr között. A 36-os km-nél megállították a forgalmat. 

Az M7-es autópályán Eszteregnye térségében ma aszfaltoznak. A Budapest felé tartó oldalt, a 224-es és a 218-as km között lezárták, a forgalmat Becsehelynél kiterelik a 7-es főút felé. Visszatérni Eszteregnyénél, a 218-as km-nél lehet. A korlátozás várhatóan 18.00 óráig lesz érvényben.
 

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

https://www.utinform.hu/

További közlekedési híreink:
https://egyszermarlattamautot.hu/category/kozlekedes/