i30 N kapcsolódás és gondoskodás

Az i30 N összes navigációs adata megjeleníthető az 5 hüvelykes vagy a választható 8 hüvelykes érintőképernyőn a teljesítmény, a forgatónyomaték, a turbó meghajtás és a köridőmérő információival.

A speciális N-mód képernyőmenü testreszabható beállításokat kínál a motor, a futómű, a kormányzás, a differenciálmű (a “nagyteljesítményű csomagban”), erőátvitel-fordulatszám megfelelőség, kipufogógáz adatai és a stabilitás szabályozás tekintetében.
Az i30 N Apple CarPlay és Android Auto alkalmazást egyaránt tartalmaz. Mindkét rendszer lehetőséget kínál az autó használóinak arra, hogy csatlakoztassák okoseszközeiket és a készülék segítségével zenét hallgassanak, telefonáljanak vagy használják a navigációs funkciókat. A zökkenőmentes kapcsolódásnak köszönhetően a vezető és az utasok folyamatosan hozzáférhetnek az internethez, miközben továbbra is az útra összpontosítanak. Ezen felül a Hyundai vezeték nélküli indukciós mobiltelefontöltő-telepet is (Qi-szabvány) kínál, valamint ingyenes hétéves előfizetést a LIVE szolgáltatásokra. A LIVE szolgáltatások valós időben frissített információkat kínálnak az időjárásról, a forgalomból és a sebességmérő kamerákról, valamint érdeklődésnek megfelelő internetes keresési lehetőséget.

Kategóriájában elsőosztályú biztonsági csomag alapfelszereltségtől

A Hyundai Motor demokratikus módon a legfrissebb aktív biztonsági rendszereket kínálja az új i30 N-hez is.
Az i30-asba épített, kamerás érzékelőkkel felszerelt autonóm vészfékező rendszer (AEB) három lépésben működik. Először fénnyel és hanggal figyelmezteti a vezetőt, aztán az ütközés veszélyének fokától függően vezérli a fékeket, majd a legnagyobb fékerőt fejti ki, hogy elkerülje az ütközést, illetve minél kisebb legyen a kár, ha már az ütközés elkerülhetetlen. A választható gyalogos felismerő rendszer egy elülső radarkészülék segítségével igyekszik elkerülni a gyalogosokkal való találkozást, vagy annak következményeit csökkenteni.
A vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer >>>