Kazár Miklós: „Végre versenyezhettem!”

A Pro Racers duójára nagyon jó hatással volt, hogy a családjuk is velük volt a szezonzáró Eger Ralin

Az egyik legendás versennyel, az Eger Ralival búcsúzott a 2017-es bajnoki szezon. A lényeges kérdések már korábban eldőltek, és a Pro Racers párosa végül is beváltotta az ígéretét, és látványos autózással ajándékozta meg a nézőket. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón igencsak feldobottan távozott Egerből, hiszen egyrészt remekül muzsikált a Ford Fiesta R5-ös, így végre versenyre kelhettek a legjobbakkal is, másrészt a három nap alatt végig velük volt a családjuk, ami a teljesítményükre is jó hatással volt.

Noha idén igencsak felemásra sikeredett a szezon a Pro Racers duója számára, Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón ennek ellenére pozitív érzésekkel zárta az idényzárót, az Eger Ralit. A Mecsekben bemutatkozott teljesen megújított Ford Fiesta R5-össel ezúttal már a legjobbakkal is képesek voltak felvenni a versenyt, és amennyiben nem kaptak volna egy késés miatt húsz másodperces büntetést, akkor harcban lehettek volna a dobogós helyékért. Ám az abszolútban így elért 5. pozícióval sem voltak elégedettek, hiszen jól ment alattuk az autó, ráadásul a hangulatukkal sem volt gond az elmúlt hétvégén.

Számunkra most az volt a legfontosabb, hogy ismét versenyezhettünk, pariban voltunk a legjobbakkal. Sajnos az elején a rossz gumiválasztásunk miatt összeszedtünk egy kis hátrányt, ám ha nincs a büntetésünk, akkor a dobogós helyekért küzdhettünk volna. Nagyon élveztük Ramónnal az egész hétvégét, az autó egyre jobban működik a kezem alatt, így jövőre ismét visszatérhetünk a mezőny elejére. Ráadásul mindkettőnk családja is ott volt velünk Egerben, ami nagyon feldobott minket. Elmondhatatlan érzés volt az, amikor az egyik szakaszt követően úgy álltunk be a parc fermébe, hogy az ölembe ülve a kisfiam kormányozta a Fordot. Idén még két rallye és egy quad verseny vár rám, bízom abban, hogy hasonlóan jó érzésekkel fogok visszagondolni majd rájuk – jelentette ki a Pro Racers versenyzője.