Opel Exclusive

Alkossa meg teljesen egyedi Insigniáját!

  • Szabadon választható színnel kapja meg vágyott autóját az ügyfél

  • Sokféle opció, exkluzív kerekek, bőrülések és dekorációs elemek

  • Modern konfigurálás, digitális 4K-stúdió és kiterjesztett valóság app

 Az Opel ADAM nemcsak egy új kiskocsi volt a sok közül, amikor 2013-ban megjelent, hanem belopta magát mindazok szívébe, akik teljesen a személyes ízlésük szerint konfigurálnák autójukat. Most már az Insignia is abszolút egyénivé, összetéveszthetetlenné tehető: indul az Opel Exclusive! Minden Insignia-vásárló – függetlenül attól, hogy a Grand Sport, a Sports Tourer, a Country Tourer vagy a GSi mellett dönt – kedve és hangulata szerint választhat színt és könnyűfém kereket. A későbbiekben megnő a bőrgarnitúrák és attraktív dekorációs elemek választéka is. Az Opel Exclusive páratlan autókat hoz létre, gazdájuk elképzelése szerint.
Egy autógyártó palettáján nem mindenféle szín fordul elő, amellyel álmai kocsiját elképzeli egy-egy vevő. A kapható piros nem elég sötét, a kék egy árnyalatnyival túl világos, a zöld nem igazán türkizszínű… Aki tehát autót vesz, kénytelen megalkudni a fényezést illetően. Ennek azonban vége! Első volumengyártóként szabad színválasztást kínál az Opel: itt az Opel Exclusive. Neve jelzi, hogy részletekbe menően exkluzív autót lehet összehozni, afféle személyes névjegykártyát.
Az Opel Exclusive nem ismer korlátokat. Egyedi színnel, személyre szabható designrészletekkel és utánozhatatlan komforttételekkel pontosan olyanná teheti Insigniáját valaki, amilyenné szeretné. Csak az ő autója lesz ilyen, teljesen egyedi“, mondja az Opel-Marketing-főnöknője, Tina Müller.

Páratlan fényezésű Insignia à la Opel Exclusive

Az új Opel Insignia megrendelésekor nemcsak az árjegyzékben felsorolt fényezések közül lehet választani, hanem ott van az Opel Exclusive további 15 színe is. De ez még messze nem minden – aki teljesen egyedi autót akar, jó helyen jár az Opelnél. Mit szeretne? Kedvenc nyakkendője vagy valakinek a szeme legyen a színminta? Az Opel Exclusive szakemberei minden lehetséges árnyalatot kikevernek fénykép alapján.
További választási lehetőségként az Opel Exclusive ügyfele megmondhatja, milyen fényezéssel készüljön az adott szín. Jelenleg öt variáció áll rendelkezésre:

  • Háromrétegű Tri-Coat: a strapabíró, többrétegű lakk selymes gyöngyház-hatása egy külön adalékrétegnek köszönhető
  • Metál: különféle méretű alumíniumszemcsék adják a klasszikus csillogást,
  • Pearl/Mica: őrölt csillám- vagy alumíniumszemcsék keltenek különösen lágy gyöngyház-ragyogást,
  • Uni: erős, tiszta szín, tudatosan mellőzik a metál- vagy csillámrészecskéket,
  • Tinted-Clearcoat: a fedőlakk nem színtelen, hanem színezett, intenzív briliáns mélységet ad a fényezésnek.

Tovább szépítheti autóját az Insignia-vásárló a rendkívüli „High Gloss-Black“, kivitellel. Ekkor a megszokottan krómozott elemek, mint a hűtő-díszléc, az ablakkeret és sok egyéb, valamint kívánságra a tükörház is telt fényes fekete színt kap, még jobban kiemelve a modell sportos karakterét.
Ám még mindig nem merültek ki a lehetőségek. Négy új 18 és 20 colos könnyűfém-kerék kelleti magát, amelyek erős designja tökéletesen illik az Opel zászlóshajójához. Ehhez járulnak exkluzív bőropciók és dekorelemek – hogy még személyesebb legyen az autó. Természetesen mindegyik kombinálható az Insignia alapértelmezett opcióival.

Konfigurálás digitális stúdióban és kiterjesztett valósággal

A lehetőségek bemutatásában és a konfigurációban is új, digitális útra lépett az Opel: az Exclusive-program keretében tűéles, extra nagy felbontású képen, digitális 4K-stúdióban kreálhatja autóját az ügyfél. Online nézheti meg új, egyedülálló kocsiját, mintha ott állna előtte. Hasonlóan exkluzív az Exclusive Augmented Reality app, amely letölthető az Apple iTunes vagy a Google Play oldalán. Használatához e-maillel fiókot kell nyitni, majd okostelefonnal vagy táblagéppel beszkennelhető az egyéni azonosító, és már bárhonnan, bármikor, akármilyen látószögből meg lehet tekinteni a páratlan Insigniát. Képeit egyszerűen, e-mailen vagy a közösségi média csatornáin meg lehet osztani.
http://egyszermarlattamautot.hu/2017/09/12/rajtra-keszen-vartak-frankfurtot-az-opel-vilagujdonsagai/