A Scania megújítja építőipari járműkínálatát

Kemények, megállíthatatlanok és tökéletesen felkészültek a legnehezebb feladatokra is. Szeptember 4-én a Scania leleplezi az építőipari teherautóinak teljesen új családját. Kövesse élő internetes közvetítésen keresztül a 18:30-kor (közép-európai idő szerint) kezdődő bemutatót a nextgenscania.comweboldalon!
„A Scaniát milliók követik online csatornákon az ügyfelek, a gépkocsivezetők és a rajongók körében, akiket természetesen mind meghívtunk, hogy tartsanak velünk ezen a jelentős eseményen” – mondta Erik Ljungberg vállalati kapcsolatokért felelős alelnök.

Az elkövetkező napokban a Scania előzetesen már ad némi ízelítőt erről az új csodáról az interneten és a közösségi médiában. „Tudjuk, sokan már epedve várják, hogy láthassák, mit tartogat a Scania, és habár a javát a végére tartogatjuk, addig is ígérhetünk némi izgalmas betekintést.”
Az új, ízig-vérig építőipari családdal a Scania nagy kihívás elé állítja a legkeményebb alkalmazásokra kínált legmasszívabb tehergépkocsik piacát. Több évnyi fejlesztést fordítottak arra, hogy megalkossák a sokoldalú építőipar számos alkalmazására megfelelő járműcsaládot. Mindezt szeptember 4-én leleplezik.
Az érdeklődők ezeknek a tehergépkocsiknak minden jellemzőjét láthatják és hallhatják majd. Az élő közvetítés helyszíne egy valódi építkezés lesz, ahol az új járműcsalád tagjait egy tesztnek vetik alá, amely során a nézők saját szemükkel láthatják majd, hogy ezek a tehergépkocsik hogyan teljesítenek nehéz körülmények között. Az építőipari család a Scania új generációs teherautói bemutatásának második ütemét képviseli. Az általánosan elismert távolsági tehergépkocsik tavalyi bemutatását követően a Scania most is a műszaki innovációkra épít, hogy megfeleljen egy újabb szállítási kihívásnak.
Tartson velünk, amikor leleplezzük ezt a kivételes teherautó-családot! Ossza meg velünk a pillanatot az interneten az élő webes közvetítésen keresztül vagy élőben a Facebookon! Iratkozzon fel egy emlékeztetőre a nextgenscania.com weboldalon, hogy véletlenül se mulassza el ezt az eseményt!