Stephen Curry az Infiniti új globális nagykövete

Az INFINITI Motor Co. a mai nappal bejelent globális együttműködését az NBA sztárral Stephen Curry-vel, aki az INFINITI új globális márka nagykövete lett.

Stephen Curry a kosárlabda történetének egyik legjobb dobójának számít, amely segítette a Golden State Warriors-t az NBA bajnokság megnyerésében. Kiemelkedő eredményei és személyes törekvései megtestesítik az INFINITI márka pozíciójának szellemiségét. A prémium autógyártó a Curry-t a közelgő globális termék- és márkamenedzsment kommunikációs kampányokban fogja bemutatni.

Csakúgy, mint az INFINITI, állandóan fejleszti magát a jobb eredmény érdekében.

Napjainkban ugyanazt az elkötelezettséget látjuk csapatunkban, akik fáradhatatlanul dolgoznak, hogy elérjék ügyfeleink elvárásait világszerte.
“Az INFINITI olyan márka, amelyet ismertem és csodáltam, köszönhetően az erős teljesítménynek, a formatervezésnek és az úttörő technológiáknak. Szeretem a márka értékeit és a szenvedélyüket a autóik számára. Izgatottan dolgozok az INFINITI-vel, hogy közösen meséljük el az emberek történetét, akiket arra ösztönöznek, hogy többet tegyünk lehetőségeik megvalósításáért”- mondta Curry.

Melissa Bell, az INFINITI Globális Marketing vezetője elmondta: “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy partneri kapcsolatba lépünk Steph-el. Közös a gondolkodásmódunk, a szenvedélyünk és az odaadásunk, és várom, hogy együtt dolgozzak Steph-szel és, hogy részt vegyen az INFINITI család életében.”

Az INFINITI első kampány Curry-vel az új INFINTI Q50 sport szedán lesz idén nyáron.