A taxisták újra hisztizhetnek

Újra itt az applikáció alapú autós utazás, már az utcákon a Hoopps sofőrei

Megfizethető megoldás a városi utazáshoz

Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.
Alig néhány napja tölthető le Androidra és iOS-re a Hoopps alkalmazás, máris több ezer felhasználójuk van. A népszerűség nem véletlen: hosszú ideje ez az első olyan alkalmazás, amely megfizethető árú, valós idejű autós utazást kínál a budapestieknek.
Az okostelefonra letölthető applikáció nem csak megkönnyíti a lakosság hétköznapjait, hanem Budapest alaposabb megismerésében is segít. Autózás közben minden Hoopps autóban ugyanis egy digitális idegenvezető kalauzolja az utasokat.
A Hoopps a marketing és a turisztika összefogásával, cégek bevonásával, modern technikával, olyan kedvező feltételekkel tud utazást kínálni, mint szinte senki. Emellett megbízható, átlátható, készpénzmentes, bankkártya-alapú fizetési modellel dolgozik.
A Hoopps alkalmazásán keresztül rendelhető összes sofőrnek rendelkeznie kell érvényes jogosítvánnyal, személyszállító vizsgával, erkölcsi bizonyítvánnyal, saját autóval, valamint át kell esnie elővizsgálaton és belső tréningen is.
Az új utazási formát már bárki kipróbálhatja Budapesten, a nap 24 órájában. A fejlesztők azonban kérik a felhasználók megértését az esetleges apróbb fennakadások miatt, hiszen a Hoopps még tesztüzemben van.