USB C-s laptoptöltő a kocsidba

A Sandberg növeli a mobilitást

Mindannyian találkoztunk már a mobiltelefonok autóban történő feltöltésével, azonban a laptopok töltése eddig problémát okozott, hiszen az útközbeni munkavégzéshez elengedhetetlen a megfelelő akkumulátor töltöttségi szint.

Ennek eredményeképpen született meg a Sandberg új laptop töltője, amely használható az autók 12 V-os aljzatának segítségével, valamint a teherautók 24 V-os rendszerén is működik. Ez a praktikus töltő akár 100 W-ot is képes leadni, ami elegendő a legtöbb laptop gyors töltéséhez.

Anders Partida Petersen, a Sandberg A/S márkaigazgatója azt nyilatkozta: „Gyakran úton vagyok, akár a partnerek látogatása vagy egyéb üzleti ügyek miatt. A mobilomat mindig csatlakoztatom az autó töltőjéhez, még akkor is, ha valószínűleg nincs rá szükség. De a laptopom a táskában marad, függetlenül az akkumulátor töltöttségi szintjétől. Örülök, hogy most már útközben is tölthetem a laptopomat, így elkerülhetem, hogy a következő találkozón a töltéssel kelljen foglalkoznom. Csak kinyitom a laptopom és máris prezentálhatom a bemutatómat.”

Az új töltő USB-C csatlakozóval rendelkező laptopokkal is kompatibilis. Természetesen a legfrissebb táblagépek, mobiltelefonok és más mobil eszközök gyors töltésére is használható, ellentétben a legtöbb autóban található USB és USB-C töltőportokkal.