Vágyj arra, amire szükséged van!

A Yamaha úttörő szerepe a sportrobogó szektorban az eredeti TMAX bemutatása óta tart, és továbbra is az egyik legbefolyásosabb és leginnovatívabb gyártóként tartják számon.

Az ikonikus TMAX mindörökre megváltoztatta a robogókról kialakult képet, és csaknem két évtizedig egyeduralkodója volt a sportrobogók piacának. Lenyűgöző sikereire építve a Yamaha kifejlesztette az X-MAX sportrobogók családját. A MAX modellek mára a Yamaha legkeresettebb termékei közé léptek elő.
Prémium minőségükkel és dinamikus stílusukkal – valamint a sportos teljesítmény, a lehengerlő kényelem és a mindennapi praktikum kiváló kombinációjával – az X-MAX modelleket sokra értékelik azok az autópályán ingázók, akiknek fontos a Yamaha minőség és a kimondottan európai ízlésre szabott kialakítás.
A 2018-as modellévben a Yamaha bemutatja a nagy népszerűségnek örvendő, 2006 óta már több mint 140 000 darabszámban eladott X-MAX 125 új tervezésű, magasabb felszereltségű változatát. A tiszta és hamisítatlan MAX génekkel tervezett és készült legújabb X-MAX 125 az X-MAX 300 és az X-MAX 400 modellekhez csatlakozva alkotja az X-MAX modellek legújabb családját.
A zászlóshajónak számító TMAX maxi robogókkal együtt a Yamaha most mindennél erősebb sportrobogó-kínálattal rendelkezik, mely a belépő szintű 125 cm³-es szektoról egészen az 530 cm³-es, nagy teljesítményű modellekig kiválóan lefedi a piaci igényeket. Az új X-MAX 125 városi és elővárosi ingázó stílusos, kényelmes és gazdaságos módja a városi forgalom jelentette akadályok legyőzésének. Ráadásul bárki vezetheti, aki A1 kategóriájú jogosítvánnyal rendelkezik, így ez a legegyszerűbb út a sportrobogók világába.

2018 X-MAX 125: 125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élvezet

A Yamaha X-MAX 125 azoknak a kifinomult ízlésű városi ingázóknak készült, akik egy olyan prémium minőségű robogót keresnek, mely minden utazást élvezetessé tesz.
A bemutatása óta több mint 140 000 darabszámban eladott X-MAX 125 minden A1 kategóriájú jogosítvánnyal rendelkezőnek lehetővé teszi, hogy megtapasztalja ugyanazt az ikonikus MAX stílust, kialakítást és technológiát, mely a nagyobb hengerűrtartalmú X-MAX 300 és 400 modellekben is megtalálható.

Dinamikus és kompakt sportos kialakítás

Sportos, dupla fényszórójukkal, prémium kivitelezésükkel és merész bumeráng motívumaikkal a Yamaha X-MAX robogók olyan egyedi megjelenéssel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően azonnal felismerhetők Európa útjain.
A 2018-as X-MAX 125 az eddigieknél is dinamikusabb kialakítású, melyet az X-MAX 300 és X-MAX 400 modellek legújabb generációja ihletett. A sportos, dupla LED fényszóró és a LED-es helyzetjelző lámpák meghatározzák a MAX család megjelenését, a kiváló minőség érzetét pedig tovább erősítik a LED-es féklámpák és kanyarfények.
A tiszta MAX gének által formált merész és magabiztos új külső kihangsúlyozza a sikeres, 125 cm³-es robogó sportos vonalait, és megerősíti az X-MAX termékcsaládról kialakult sportos képet.

Prémium minőség, kategóriaelső jellemzőkkel

Már a jelenlegi X-MAX 125 is a világ egyik legjobb minőségű sportrobogójának számít, kategóriaelső felszereltsége mellé pedig mostantól az X-MAX 300 és X-MAX 400 ihlette még dinamikusabb külső is társul.
LED-es lámpáival, új kipörgésgátló rendszerével és kényelmes Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszerével a 2018-as X-MAX 125 minden eddiginél többet nyújt, így minden motoros a legjobb robogóval kezdhet.

Új kipörgésgátló rendszer (Traction Control System, TCS)

Az X-MAX 125 esetében a kipörgésgátló rendszer (TCS) az alapfelszereltség része, így minden motoros számára a lehető legjobb irányíthatóságot biztosítja a legváltozatosabb körülmények között is. Az elektronikus érzékelők folyamatosan felügyelik a hátsó kereket, és a rendszer a legkisebb mértékű kipörgés észlelése esetén azonnal csökkenti a hajtóerőt, amíg a kerék vissza nem nyeri a tapadást.
Az X-MAX 125 modellen használt elektronikus TCS hasonló az X-MAX 300 és X-MAX 400 modelleken használt rendszerhez, és azáltal, hogy növeli az irányíthatóságot és a stabilitást nedves körülmények között, a motoros önbizalmát is megerősíti.

Erős és gazdaságos 125 cm³-es, EU4-kompatibilis motor

A sportrobogó középpontjában egy egyhengeres, folyadékhűtéses, négyütemű, 125 cm³-es, EU4-kompatibilis SOHC (szimpla felül elhelyezett vezérműtengely) motor áll, mely erőteljes gyorsulást biztosít az X-MAX 125 modellnek a közlekedési lámpáktól való elinduláskor, valamint nagyszerű utazósebességet az autópályán vagy a körgyűrűn.
A teljesen automata, ékszíjas sebességváltó zökkenőmentes gyorsulást tesz lehetővé a gázkar meghúzásával – mindemellett az üzemanyag-befecskendezéses motor kiemelkedő csendessége és alacsony üzemanyag-fogyasztása ideális városi és elővárosi ingázóvá teszi az X-MAX 125 robogót.

Praktikus és kényelmes

Annak érdekében, hogy az X-MAX 125 mindenféle testalkatú motoros számára ideális legyen, állítható szélvédővel és kétállású – előre és hátra mozdítható – kormánnyal szereltük fel, így mindenki beállíthatja a számára legergonomikusabb vezetési helyzetet.
A stílusos, kettős digitális műszeregység kihangsúlyozza az X-MAX 125 sportos és átfogó felszereltségét, a két háttérvilágítással rendelkező műszer között pedig egy központi LCD-kijelző található. A még nagyobb kényelem érdekében a bal első tárolórekeszben egy 12 V-os csatlakozó található, melyről utazás közben töltheted elektronikus estközeidet.

Motorkerékpárokra jellemző első villa

Az X-MAX 125 motorkerékpárokra jellemző, teleszkópos első villával rendelkezik, mely egyenletes és könnyen kezelhető futómű mozgásokat tesz lehetővé, ezzel a kategória egyik legsportosabb tagjává téve ezt a gazdag felszereltségű robogót. A könnyű, 15 colos első kerék és a 110 mm-es rugóút remekül kiegyenlíti a bukkanókat, ezzel kényelmes és magabiztos utazást nyújtva a városban és az autópályán egyaránt. Emellett maximális kényelmet és irányíthatóságot tesz lehetővé fékezés és kanyarodás közben is.

Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszer

Az X-MAX 125 a Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszerrel minden utazás még kényelmesebb és élvezetesebb. Ez az intelligens elektronikus rendszer lehetővé teszi a gyújtás bekapcsolását a kulcs megkeresése és gyújtáskapcsolóba helyezése nélkül.
Ha nálad van a Smart Key kulcs, hagyományos módon üzemeltetheted az X-MAX 125 robogót, miközben időt takarítasz meg. Ez szintén egy olyan technológia, melynek célja, hogy az X-MAX 125 minden utazást stresszmentessé tegyen. Ha pedig szeretnéd, le is tilthatod a Smart Key kulcsot.

Nagy csomagtartó két zárt bukósisaknak

A legújabb X-MAX 125 kategóriáján belül az egyik legnagyobb csomagteret kínálja, és a 2018-as modellben akár két zárt bukósisak is elfér az ülés alatt. Az X-MAX 125 mindennapi praktikusságára és funkcionalitására remek példa ez a nagy méretű, ülés alatti tárolóhely, mely világítással is rendelkezik.
Bármit is szeretnél magaddal vinni, az X-MAX 125 kategóriáján belül az egyik legnagyobb tárolókapacitást biztosítja – ha pedig még ennél is több helyre lenne szükséged, válassz egy hátsó dobozt a Yamaha eredeti tartozékainak kínálatából.

2018 X-MAX 125 főbb műszaki jellemzők

 • Sportos és stílusos, A1 kategóriás jogosítvánnyal is vezethető 125 cm³-es robogó
 • Prémium minőségű stílus és kidolgozás
 • Erős és gazdaságos 125 cm³-es, EU4-kompatibilis motor
 • Új, dupla LED fényszóró és LED-es féklámpák, melyek még jobban kihangsúlyozzák az X-MAX család dinamikus stílusát
 • Motorkerékpárokra jellemző első villa a stabilitás és magabiztosság érdekében
 • Új kipörgésgátló rendszer (Traction Control System, TCS)
 • Egytárcsás első és hátsó fékek (276 mm elöl/245 mm hátul), az alapfelszereltség részét képező ABS-rendszerrel
 • Hatalmas ülés alatti tárolóhely két zárt bukósisaknak
 • Új Smart Key gyújtásrendszer a könnyed, kulcs nélküli használatért
 • Dupla ülés külön háttámlával a vezető számára
 • Kettős digitális műszeregység, nagy középső LCD kijelzővel
 • 12 V-os csatlakozó elektronikus eszközök töltéséhez
 • Állítható szélvédő és kormány

Színek

Radical Red
Sonic Grey
Phantom Blue
Blazing Grey

Elérhetőség

2017. október