Változik az M3-as metró pótlása három novemberi hétvégén

Három egymást követő novemberi hétvégén, 9-10-én, 16-17-én és 23-24-én az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik. Ennek oka, hogy ezeken a napokon Újpest és a Lehel tér között garanciális javítási munkákat végeznek.

Az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz közlekedik november 9-10-én, 16-17-én és 23-24-én (mindhárom szombat-vasárnap). Az autóbuszok az M3-as metró minden megállóhelyét érintik, kivéve a Ferenciek terét, helyette az Astoriánál állnak meg.

·         Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között M3-as jelzéssel jár pótlóbusz. Útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_OPM3.

·         Egyes pótlóbuszok M3A jelzéssel csak Kőbánya-Kispest és az Árpád híd között közlekednek. Útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban: http://futar.bkk.hu/route/BKK_MP531.

A belváros eléréséhez érdemes alternatív utazási irányokat is használni,

·         Óbuda és Békásmegyer felől a H5-ös HÉV-et és Batthyány téri átszállással az M2-es metrót, illetve a budai fonódó villamoshálózat Bécsi úttól induló járatait,

·         Újpest felől a 14-es villamost és a 20E autóbuszjáratot,

·         a 2-es, a 4-es vagy 6-os villamost,

·         az észak-déli irányú közlekedéshez pedig az 1-es villamost javasolja a BKK.

A késő esti utolsó metrópótló autóbuszokhoz a metróközlekedés alatt megszokott felszíni csatlakozások ezeken a napokon is biztosítottak.