26 sportoló akciója egyetlen lenyűgöző videóban

Parkourök, BMX-esek, deszkások és még sok más utcai sportág virtuózai száguldanak, ugranak és pörögnek az új EcoSport körül egy videóban, amit egyetlen jelenetben vettek fel.

A 90 másodperces filmet Barcelonában forgatták GoPro kamerákkal, amelyek freeze frame kimerevítéssel, a Mátrix mozifilm stílusában rögzítették a 26 sportoló lendületes mozgását.

A filmben Madars Apse gördeszkás és Dimitris Kyrsanidis (ismertebb nevén DK) profi parkour is feltűnik, sőt a szintén parkour Katie McDonnell és a BMX-sztár Kriss Kyle is szerepelnek a felvételen.

“Elképesztő érzés volt egy ilyen különleges dologban részt venni, hiszen nem minden nap kérik meg az embert arra, hogy ugorjon át egy autót,” mondta el Kriss, akit a Red Bull Kaleidoscopevideója tett híressé. “Az meg különösen jó volt, hogy egy csomó sportág képviselőivel dolgozhattunk együtt.”
„Mivel ez egy vágatlan videó, minden sportolónak tökéletesen kellett végrehajtania a mutatványát – és a lehető legközelebb az új EcoSport-hoz. Mindez tökéletes időzítést, és nem csak hogy bravúros sportteljesítményt, de tökéletes csapatmunkát is feltételez a filmes stáb tagjai között. Ilyen értelemben is mindenképpen is kuriózum ez a bemutató film, mellyel az új EcoSport városi sport terepjárónk különleges karaktere előtt tisztelegnek az alkotók. – mondta el Györke Orsolya a Ford Magyarország PR igazgatója.”Ugyanúgy egyszeri és megismételhetetlen, mint az első találkozás az EcoSport-tal” – tette hozzá a kommunikációs szakember.

“Nem volt könnyű összehozni a felvételt, mert nagyon kellett figyelni a többiekre. Ha valaki ilyenkor hibázik, akkor miatta mindenkinek újra ismételnie kell, ami meglehetősen ellentmond az utcai sport szabad stílusának,” mesélte DK, aki már kétszer megnyerte a görög Szantorini szigeten rendezett Red Bull Art of Motion versenyt.
 

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/09/05/uj-ford-ecosport-suv/